For kunde søges transportfirma, der ønsker at afhænde forretningen, helt eller delvis, i den nærmeste fremtid.
Kontakt Vagn Skytte Jørgensen 7022 9803 eller info@transportmaeglerne.dk for uddybende orientering. Fuld diskretion.

​​

Skadesbehandling på forsikringer til transport

Vi har stor erfaring med behandling af transportskader. Denne erfaring bruger vi til at hjælpe vognmænd og speditionsvirksomheder i skadessituationer, hvor vi sørger for den praktiske skadesbehandling, og sikrer at forsikringsskaden får den optimale behandling hos forsikringsselskabet, så kunden undgår unødvendige tab.

Optimering af interne procedurer

Vi hjælper endvidere med at få opbygget de procedurer og blanketgange internt i virksomheder, som sikrer at de nødvendige oplysninger bliver registreret straks, så skaden kan beskrives korrekt.

Skadesbegænsende foranstaltninger

Vor rådgivning kan også omfatte gennemførelse af skadesbegrænsende foranstaltninger, som kan reducere skader og dermed mindske de ressourcer, som virksomheden skal bruge på skadesbehandling.

Vognmænd og speditionsvirksomheder

Denne ydelse er specielt rettet mod lidt større vognmænd og speditionsvirksomheder, hvor skadesbehandling er en tilbagevendende opgave. Her sørger vi for skadesbehandling på basis af et fast antal timer eller adhoc, når problemerne viser sig.

Vi sørger selvfølgelig for at behandle alle oplysninger fra virksomheden med den fornødne diskretion. Læs mere om transportforsikring her.

Få et godt forsikringstilbud

Kontakt os, så vi kan drøfte dine muligheder.

​Transport & logistik

​Vi arbejder udelukkende indenfor transport og logistik, da det netop er i denne branche, vi har stor erfaring og netværk.