Erfaring og kompetence

Transport Mæglerne drives af Vagn Skytte Jørgensen, der i høj grad bygger rådgivningen på 40 års erfaring fra national og international transport. Denne erfaring stammer fra ansættelser i shipping- speditions- og transportbranchen, som blandt andet har omfattet ledende stillinger som chefkonsulent med ansvar for salg og internationale relationer og direktør i fragtvirksomhed.

I de sidste år har Vagn Skytte Jørgensen drevet selvstændig virksomhed med speciale inden for vurdering og formidling af transportvirksomheder via TransportMæglerne.

Vagn Skytte Jørgensen har gennem årene siddet i adskillige bestyrelser, nævn og udvalg med relation til transportbranchen samt undervist i fag indenfor transport og logistik.

Nationalt netværk

Transport Mæglerne har gennem mange års virke i dansk transport oparbejdet et stort og mangesidet netværk hos myndigheder, organisationer, leverandører, revisorer, advokater og ikke mindst hos beslutningstagere i større danske transportvirksomheder.

Rådgivning følges helt til dørs

Hos Transportmæglerne sætter vi en ære i at følge vores vore rådgivningssager helt i mål, og sikre at de gode råd faktisk også bliver omsat til handling.

Loyalitet og diskretion er en selvfølge

Hos Transport Mæglerne sætter vi en ære i at loyalitet og diskretion altid er sikret både under og efter et samarbejde.

Hvad kan du bruge os til?

​Vi tilbyder dig i bund og grund fordele ved et landsdækkende netværk, opfølgning på din handlingsplan, direkte udarbejdelse af transportforsikringer og rådgivning herom, samt skadesbehandling. Alt dette serveres af loyale eksperter, der altid udviser stor diskretion overfor dig og din virksomhed. 

Tag kontakt til os her, og start med en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for netop dig.

​Transport & logistik

​Vi arbejder udelukkende indenfor transport og logistik, da det netop er i denne branche, vi har stor erfaring og netværk.

Vagn Skytte Jørgensen​