For kunde søges transportfirma, der ønsker at afhænde forretningen, helt eller delvis, i den nærmeste fremtid.
Kontakt Vagn Skytte Jørgensen 7022 9803 eller info@transportmaeglerne.dk for uddybende orientering. Fuld diskretion.

​​

Om Transportmæglerne

Transport Mæglerne har gennem mange års virke i dansk transport oparbejdet et stort og mangesidet netværk hos myndigheder, organisationer, leverandører, revisorer, advokater og ikke mindst hos beslutningstagere i større danske transportvirksomheder.

Transport Mæglerne tilbyder dig udarbejdelse af transportforsikringer og rådgivning herom, samt skadesbehandling. Alt dette serveres af loyale eksperter, der altid udviser stor diskretion overfor dig og din virksomhed.

Hos Transportmæglerne sætter vi en ære i at følge vores vore rådgivningssager helt i mål, og sikre at de gode råd også bliver omsat til handling.​

​Hos Transport Mæglerne vægter vi loyalitet og diskretion både under og efter et samarbejde.

Tag kontakt til os her, og start med en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Transport Mæglerne drives af Vagn Skytte Jørgensen og fra 1/1-2020 indtrådte Merete Skytte Fynboe som partner i firmaet.​

Om Vagn Skytte Jørgensen

Mere end 50 års erfaring fra national og international transport. Denne erfaring stammer fra ansættelser i shipping- speditions- og transportbranchen, som blandt andet har omfattet ledende stillinger som chefkonsulent med ansvar for salg og internationale relationer og direktør i fragtvirksomhed.

I de sidste år har Vagn Skytte Jørgensen drevet selvstændig virksomhed med speciale inden for vurdering og formidling af transportvirksomheder via Transport Mæglerne.

Vagn Skytte Jørgensen har gennem årene siddet i adskillige bestyrelser, nævn og udvalg med relation til transportbranchen samt undervist i fag indenfor transport og logistik.

Om Merete Skytte Fynboe

Har en baggrund indenfor salg og finans.

Er oprindeligt uddannet i bank, og arbejdede flere år i finanssektoren, også med ansvar for forsikringer.

Merete Skytte Fynboe har de sidste mange drevet selvstændig Agenturvirksomhed med salg til detailhandlen over hele verden.

Merete Skytte Fynboe er ligeledes certificeret Life & Business Coach og tilbyder derfor også coaching forløb for ejere og ansatte i transportfirmaer.

​Transport & logistik

​Vi arbejder udelukkende indenfor transport og logistik, da det netop er i denne branche, vi har stor erfaring og netværk.

Vagn Skytte Jørgensen​

Merete Skytte Fynboe